קושימומחה
מוכן ב1 ש, 53 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה אדומה

עוגת קטיפה אדומה
עוגת קטיפה אדומה דורשת על 1 שעה ו 53 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם סודה לשתיה, צבע מאכל נוזלי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 325 מעלות F. ספריי 2 (9 אינץ') מחבתות עגולות עם תרסיס לא מקל, בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף עגול, לרסס את הקלף עם תרסיס nonstick, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטאטא את הקמחים, קקאו, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא את החמאה, צבע מאכל, חומץ, ווניל יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שלב את הסוכר והחמאה החומים בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה ושמנת במהירות בינונית עד מואר בצבע, 2 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית. להחזיר את המערבל למהירות בינונית ולהוסיף לאט את הביצים והכה עד שהם משולבים באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת הקמח בתשלומים 3, לסירוגין עם תערובת חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה בין כל פרק.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים על מהירות נמוכה עד חלקה, 30 עד 45 שניות.
8
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ואופים עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ או מגיע לטמפרטורה פנימית של 205 מעלות F, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגניב המחבתות על מתלה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוגה מן המחבתות מגניב לחלוטין, על 1 שעה, לפני ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
10
שלב את גבינת שמנת וחמאה במהירות בינונית, רק עד מעורבב, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. עצור לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיף את וניל ומלח ומכה עד בשילוב. עם המהירות על נמוך, להוסיף את אבקת הסוכר ב 4 קבוצות, להכות עד חלקה בין כל תוספת. מקררים למשך 5 עד 10 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח עוגהקמח עוגה14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קקאו טבעיקקאו טבעי340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, טמפרטורת החדרגבינת שמנת, טמפרטורת החדר298דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)156דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אונקיית נוזלנוזל אונקיה אדום צבע מאכלנוזל אונקיה אדום צבע מאכל1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב חמאה דל שומן, טמפרטורת החדרחלב חמאה דל שומן, טמפרטורת החדר383דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)12 כפיות אבקת שוםחומץ לבןחומץ לבן2ביצים שלמות, טמפרטורת החדרביצים שלמות, טמפרטורת החדר