עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי קרם חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי קרם חמאה. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, צבע מאכל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי קרם חמאה מרשמלו, ו עוגיות קטיפה אדומות עם ציפוי שוקולד לבן קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להגדיר מחבתות בצד.
מניחים סוכר מגורען וקיצור בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 5 דקות או עד מעורבב היטב.
להוסיף תחליף ביצה; לנצח היטב.
מערבבים קקאו וצבע מאכל בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף; מוסיפים לתערובת סוכר, ערבוב היטב לשלב.
כפית קלות את קמח העוגה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח עוגה ו 1/2 כפית מלח, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת. מערבבים 1 כפית וניל.
מערבבים חומץ וסודה לשתייה; מוסיפים לבלילה, מערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות. מחבתות ברז חדה פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. בזהירות לקלף את נייר שעווה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין ציפוי, לשלב חלב וקמח כל המטרה בסיר קטן, כבד על חום בינוני. מבשלים 3 דקות או עד שהתערובת יוצרת משחה עבה מאוד, ערבוב כל הזמן עם מקצף. כפית לתוך קערה; לכסות את פני השטח עם ניילון נצמד. מקררים 45 דקות או עד שמצוננים.
מניחים חמאה בקערה בינונית, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת.
להוסיף 2 כפיות וניל, 1/8 כפית מלח, ותערובת קמח צונן; לנצח עד חלקה. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות רק עד מעורבב (לא overbeat).
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים עם ציפוי 1/3 כוס. למעלה עם שכבת עוגה אחרת.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.