קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי קרם חמאה

עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי קרם חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי קרם חמאה. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, צבע מאכל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי קרם חמאה מרשמלו, ו עוגיות קטיפה אדומות עם ציפוי שוקולד לבן קרם חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין עוגה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להגדיר מחבתות בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
3
מניחים סוכר מגורען וקיצור בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 5 דקות או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קיצורקיצור
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
להוסיף תחליף ביצה; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
5
מערבבים קקאו וצבע מאכל בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף; מוסיפים לתערובת סוכר, ערבוב היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
כפית קלות את קמח העוגה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
7
מערבבים קמח עוגה ו 1/2 כפית מלח, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת. מערבבים 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
9
מערבבים חומץ וסודה לשתייה; מוסיפים לבלילה, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חומץחומץ
10
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות. מחבתות ברז חדה פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
11
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. בזהירות לקלף את נייר שעווה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
12
כדי להכין ציפוי, לשלב חלב וקמח כל המטרה בסיר קטן, כבד על חום בינוני. מבשלים 3 דקות או עד שהתערובת יוצרת משחה עבה מאוד, ערבוב כל הזמן עם מקצף. כפית לתוך קערה; לכסות את פני השטח עם ניילון נצמד. מקררים 45 דקות או עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציפויציפוי
חלבחלב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
13
מניחים חמאה בקערה בינונית, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
14
להוסיף 2 כפיות וניל, 1/8 כפית מלח, ותערובת קמח צונן; לנצח עד חלקה. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות רק עד מעורבב (לא overbeat).
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
15
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים עם ציפוי 1/3 כוס. למעלה עם שכבת עוגה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
16
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים