עוגת קילו בגריל
עוגת קילו בגריל היא ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עוגת פאונד, קינמון טחון, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו -30 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת קילו בגריל עם זיגוג גבינת שמנת ואפרסקים בגריל, עוגת קילו בגריל, ו עוגת קילו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מוסיפים 1 ליטר של אוכמניות, 2 כפות של סוכר האופה, חצי גרידת לימון, חצי מיץ לימון ו 1/8 כפית קינמון. מערבבים לשלב. מכסים את הקערה ומקררים בין לילה.
חותכים את העוגה קילו לתוך 8 פרוסות מלבניות אפילו.
חותכים צורת V מתוך 1 צד של כל קטע וגריל את הפרוסות על פני חום בינוני עד סימני גריל מופיעים.
עבור רוטב הבלקברי: נצרו יחד בבלנדר את 1/2 כוס הסוכר של בייקר, 1 ליטר של אוכמניות, גרידת לימון הנותרים ומיץ לימון ומעט מים, במידת הצורך, כדי להפוך את הרוטב חלק.
מקציפים את השמנת בקערה קטנה עם מערבל יד, ומוסיפים קצת סוכר וקינמון, לפי הטעם. סדר את העוגה פאונד על מגש הגשה. שים כמה פירות יער קצף בתוך צורת V לגזור של כל סעיף עוגה פאונד. למעלה עם רוטב אוכמניות וקצפת.
מקשטים עם sprig של מנטה ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "