קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

עוגת קילו בגריל עם Marscarpone

עוגת קילו בגריל עם Marscarpone
עוגה יבשה בגריל עם Marscarpone דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם עוגה עבה, גבינת מסקרפונה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו עוגת קילו בגריל עם Marscarpone, עוגת שוקולד עם ציפוי Marscarpone קפה, ו עוגת קילו בגריל עם זיגוג גבינת שמנת ואפרסקים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את מסקרפונה, סוכר ווניל בקערה עם מרית גומי עד חלקה. מקפלים בפקאנים; מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים מחבת גדולה או מחבת על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מורחים קצת חמאה על שני הצדדים של כל פרוסת עוגה (כ 2 כפות בסך הכל). טוסט במחבת עד הזהב, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בואו מגניב.
5
שלב את הסוכר החום ואת הנותרים 2 1/2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד נמס תוסס, על 3 דקות. בזהירות להוסיף את הקרם ולבשל, ערבוב, על 1 דקה יותר. מערבבים את האוכמניות, לנפץ כמה פירות יער עם גב כף.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
כָּתֵףכָּתֵף
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף את הקוניאק ולחזור לחום בינוני. בזהירות להטות את המחבת כך הקוניאק מצית (אם באמצעות תנור חשמלי, להחזיק גפרור מואר ליד הרוטב כדי להצית אותו); לבשל עד שהלהבות שוככות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מורחים קצת mascarpone מילוי על פרוסות עוגה 4 קילו; קרוב עם הנותרים 4 פרוסות עוגה. למעלה עם האוכמניות והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
צילום: אנדרו מקאול
9
מערבבים את מסקרפונה, סוכר ווניל בקערה עם מרית גומי עד חלקה. מקפלים בפקאנים; מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מחממים מחבת גדולה או מחבת על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מורחים קצת חמאה על שני הצדדים של כל פרוסת עוגה (כ 2 כפות בסך הכל). טוסט במחבת עד הזהב, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
בואו מגניב.
13
שלב את הסוכר החום ואת הנותרים 2 1/2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד נמס תוסס, על 3 דקות. בזהירות להוסיף את הקרם ולבשל, ערבוב, על 1 דקה יותר. מערבבים את האוכמניות, לנפץ כמה פירות יער עם גב כף.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
כָּתֵףכָּתֵף
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף את הקוניאק ולחזור לחום בינוני. בזהירות להטות את המחבת כך הקוניאק מצית (אם באמצעות תנור חשמלי, להחזיק גפרור מואר ליד הרוטב כדי להצית אותו); לבשל עד שהלהבות שוככות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מורחים קצת mascarpone מילוי על פרוסות עוגה 4 קילו; קרוב עם הנותרים 4 פרוסות עוגה. למעלה עם האוכמניות והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
16
צילום: אנדרו מקאול

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.