עוגת קילו בגריל עם רוטב שוקולד מקסיקני ופירות טרופיים
מתכון עוגת קילו בגריל עם רוטב שוקולד מקסיקני ופירות טרופיים מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 1348 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פאונד עם פירות טרופיים ורוטב רום-משמש, עוגה טרופית במשקל שוקולד לבן, ו שרימפס בגריל ברוטב פירות טרופיים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי, מקציפים ברכות את השמנת הכבדה.
מוסיפים את הסוכר, הרום והוניל של הממתקים ומצליפים בקרם עד לשיאים מוצקים. מקררים את הקצפת.
בסיר בינוני, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה על חום גבוה בינוני עם אבקת קינמון וצ ' ילה.
מוסיפים את השוקולד צ ' יפס ווניל.
הסר מהחום ולתת לעמוד 1 דקה, ואז לטאטא כדי להתמזג; להתחמם.
בקערה בינונית, לזרוק את המנגו ואת פפאיה עם בזיליקום וניל.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. חמאה שני הצדדים של פרוסות העוגה פאונד. גריל עוגת פאונד על חום מתון, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 2 דקות לכל צד. הגדר פרוסה של עוגה קילו בגריל על כל אחד 6 צלחות ומעלה כל אחד עם 3 כפות של רוטב שוקולד חם סלט פירות. למעלה כל מנה עם מנה של קצפת רום ומפזרים שקדים קלויים. להעביר את רוטב השוקולד שנותר ליד השולחן.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "