עוגת קיץ וניל צרפתית
המתכון צרפתית וניל קיץ Trifle יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. יש קינוח זה 357 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר מגורען, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קיץ ברי קצת, זוטות הקיץ של לרמות, ו עוגת וניל פטל.
הוראות
מערבבים אפרסקים, סוכר חום, וקינמון, משליך היטב לשלב; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מערבבים סוכר מגורען, קורנפלור, מלח וחלמון ביצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
חלב חום בסיר בינוני, כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
החזר את תערובת החלב לסיר. לבשל תערובת על חום בינוני 2 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים תמצית וניל.
מניחים את הקערה בקערה גדולה מלאה קרח במשך 15 דקות או עד רפרפת קריר, ערבוב מדי פעם.
סדר 10 של חצאי ladyfinger, לחתוך צדדים למעלה, בשכבה אחת על החלק התחתון של סופלה 1 1/2 ליטר או צלחת זעירה. כפית חצי מתערובת האפרסק על אצבעות נשים.
מורחים חצי פודינג על תערובת אפרסק. סדר 10 חצאים ladyfinger, עומד זקוף, סביב הצד של צלחת. סדר נשאר 10 ladyfinger חצאים, לחתוך צדדים למעלה, על גבי פודינג. כפית נותרה תערובת אפרסק על גבי אצבעות.
מורחים פודינג שנותר על תערובת אפרסק. מכסים ומקררים 4 שעות או לילה.