עוגת קישואים סהר
עוגת קישואים סהר דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 401 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, חלק-גבינת מוצרלה רזה, פתיתי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 29%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פשטידת סהר קישואים, עוגת טאקו קרסנט, ו עוגת סיר עוף סהר.
הוראות
מפרידים בצק סהר לשמונה משולשים ומניחים בתוך 9 אינץ ' משומן. צלחת פאי עמוקה עם נקודות לכיוון המרכז. לחץ בצק על החלק התחתון ומעלה את דפנות הצלחת ליצירת קרום; חותם תפרים.
במחבת גדולה מטגנים קישואים ובצל בחמאה עד שהם רכים. בקערה גדולה שלבו את הביצים, הגבינות, התבלינים ותערובת הקישואים.
אופים בחום של 375 למשך 20-25 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה. מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף אם הקרום משחים מהר מדי.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.