עוגת קישואים של אמא
אם יש לך אורגנו, ביצים, גבינת מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, ו האורז הספרדי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). רול סהר מתגלגל, ולחץ לתוך מחבת פאי 9 אינץ', מכסה צדדים ותחתון.
להמיס מרגרינה במחבת על חום בינוני, ומבשלים את הקישואים והבצל עד מכרז. מתבלים בפטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל.
הסר מחבת טופס חום, ומערבבים את הביצים והגבינה.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד שנקבע. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.