קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קישואים של אמא

עוגת קישואים של אמא
אם יש לך אורגנו, ביצים, גבינת מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, ו האורז הספרדי של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). רול סהר מתגלגל, ולחץ לתוך מחבת פאי 9 אינץ', מכסה צדדים ותחתון.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
2
להמיס מרגרינה במחבת על חום בינוני, ומבשלים את הקישואים והבצל עד מכרז. מתבלים בפטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
קישואיםקישואים
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מחבת טופס חום, ומערבבים את הביצים והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד שנקבע. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור