עוגת קמח תירס עם גלידת חמאה וקמח ריבס
עוגת קמח תירס עם גלידת חלב חמאה ופמוט ריבס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אם יש לך קוביות סוכר גס, אבקת אפייה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גלידה ריבס ללא חלב, וופלים עם קמח תירס ולימון עם קומפוט פטל-ריבס, ו ללא גלוטן עוגת דבש קמח תירס עם קומפוט תות + דבש קצפת.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה בנדיבות 9 אינץ עוגה מחבת עם 2 אינץ ' -צדדים גבוהים. מחבת אבק עם קמח תירס, הקשה על עודף. לנפות קמח, 1/2 כוס קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה גדולה עד חלקה ורך. מקציפים בקליפת תפוז. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר ולהכות עד אור ורך, מדי פעם גירוד הצדדים של קערה.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים שמנת חמוצה ווניל. מקפלים מרכיבים יבשים ב 3 תוספות עד רק incorporated.
העברת הבלילה למחבת; החלק העליון.
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות. הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר. להפוך את העוגה לצלחת, ואז להפוך, כתוש את צד הסוכר למעלה, על מתלה. מגניב לגמרי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. לעטוף בנייר כסף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מגישים עם גלידת חלב חמאה ופמוט ריבס לצד.