עוגת קפה Deluxe
עוגת קפה Deluxe עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חצאי פקאן, סודה לשתיה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו עוגת קפה Deluxe, עוגת קפה מיושנת-עקף עם ציפוי streusel, עוגת קפה זה הוא שאין לעמוד בפניו, ו Deluxe עוגה הבלילה פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הציפוי: קו גיליון אפייה עם נייר קלף. בקערה בינונית, מערבבים יחד את האגוזים, אגוזי פקאן, קמח, סוכרים מגורענים וחומים, קינמון ומלח. מערבבים בחמאה. הציפוי צריך ליצור גושים חוליים.
מפזרים את הציפוי על תבנית האפייה כדי לשבור אותו לגושים קטנים יותר. להכניס למקרר.
מחממים את התנור ל 350 F. השתמש בחמאה כדי לשמן ביסודיות את הקרקעית ואת הצדדים של תבנית אפייה עגולה 9 אינץ'.
הפוך את הבלילה עוגה: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את החמאה ואת הסוכר יחד, על בינוני גבוה, גירוד את הצדדים מעת לעת, במשך 8 דקות. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הביצים, אחד אחד, דואגים שהביצה הראשונה משולבת היטב לפני הוספת השני.
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. בקערה נפרדת, להקציף יחד את המלח, שמנת חמוצה, ויוגורט עד חלקה. הפעל את המיקסר על נמוך וחלופי הוספת חלק מתערובת הקמח עם חלק מתערובת שמנת חמוצה. כאשר הכל כבר מעורבב, לתת את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה טוב לגרד תערובת כדי לוודא את הבלילה משולבת היטב.
מעבירים את הבלילה למחבת האפייה המשומנת והקש עליה קלות בצדדים כך שהיא נופלת באופן שווה במחבת ולהסיר כל בועות אוויר. מפזרים בנדיבות את העוגה עם כל הציפוי.
אופים עד בודק עוגה או סכין קטן מוכנס במרכז יוצא נקי, 55 עד 60 דקות. אפשר לעוגה להתקרר לפחות 15 דקות לפני חיתוך והגשה. לאחר מגניב, העוגה תשמור, מכוסה, עד 3 ימים.