עוגת קפה Deluxe עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חצאי פקאן, סודה לשתיה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו עוגת קפה Deluxe, עוגת קפה מיושנת-עקף עם ציפוי streusel, עוגת קפה זה הוא שאין לעמוד בפניו, ו Deluxe עוגה הבלילה פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הציפוי: קו גיליון אפייה עם נייר קלף. בקערה בינונית, מערבבים יחד את האגוזים, אגוזי פקאן, קמח, סוכרים מגורענים וחומים, קינמון ומלח. מערבבים בחמאה. הציפוי צריך ליצור גושים חוליים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מקלות קינמון קצרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים את הציפוי על תבנית האפייה כדי לשבור אותו לגושים קטנים יותר. להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מחממים את התנור ל 350 F. השתמש בחמאה כדי לשמן ביסודיות את הקרקעית ואת הצדדים של תבנית אפייה עגולה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הפוך את הבלילה עוגה: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את החמאה ואת הסוכר יחד, על בינוני גבוה, גירוד את הצדדים מעת לעת, במשך 8 דקות. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הביצים, אחד אחד, דואגים שהביצה הראשונה משולבת היטב לפני הוספת השני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. בקערה נפרדת, להקציף יחד את המלח, שמנת חמוצה, ויוגורט עד חלקה. הפעל את המיקסר על נמוך וחלופי הוספת חלק מתערובת הקמח עם חלק מתערובת שמנת חמוצה. כאשר הכל כבר מעורבב, לתת את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה טוב לגרד תערובת כדי לוודא את הבלילה משולבת היטב.
מעבירים את הבלילה למחבת האפייה המשומנת והקש עליה קלות בצדדים כך שהיא נופלת באופן שווה במחבת ולהסיר כל בועות אוויר. מפזרים בנדיבות את העוגה עם כל הציפוי.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1
אופים עד בודק עוגה או סכין קטן מוכנס במרכז יוצא נקי, 55 עד 60 דקות. אפשר לעוגה להתקרר לפחות 15 דקות לפני חיתוך והגשה. לאחר מגניב, העוגה תשמור, מכוסה, עד 3 ימים.