עוגת קפה Streusel שוקולד קרמל
עוגת קפה streusel שוקולד קרמל היא צמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם ביצים, פקאן, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת קפה Streusel שוקולד קרמל, עוגת קפה Streusel תפוח ואגוז קרמל, ו עוגת קפה Streusel שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לרסס מחבת springform עגול 9 אינץ ' עם תרסיס אפייה.
לשלב את כל החומרים streusel בקערה קטנה; סט aside.In קערת ערבוב, לנצח חמאה וסוכר עד שמנת.
מוסיפים ביצים; ממשיכים להכות, גירוד קערה לעתים קרובות, עד מעורבב היטב. לנצח תמצית וניל.לנצח בכל שאר החומרים.כפית חצי הבלילה למחבת.
מפזרים חצי תערובת streusel מעל הבלילה במחבת. כפית נותרת הבלילה מעל streusel; העליון עם streusel שנותר.
אופים במשך 45 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין לאורך צידי מחבת כדי לשחרר קצה.
הסר צד של מחבת. מגניב לפחות 30 דקות. (הערה של אנה: מגניב לחלוטין אם יש לך את הזמן).רק לפני ההגשה, לשלב קרמל וחצי (או חלב) בסיר 1-ליטר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד קרמל נמסים לחלוטין (5 עד 8 דקות). מגניב עד עבה מספיק כדי לטפטף יפה; טפטוף חם (לא חם!) קרמל על עוגה.