עוגת קפה אגוזים דובדבנים
עוגת קפה אגוזים דובדבנים דורשת כשעה ו-35 דקות מתחילתה ועד סופה. ארוחת בוקר זו מכילה 546 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. מתאים ל-15 ומחירו 100 סנט למנה מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תמצית שקדים, מילוי פאי דובדבנים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 36% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת קפה צנוברים , עוגת קפה רול אגוזים ועוגת קפה אגוזים קינמון .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט. רססו תבנית בגודל 13 x 9 x 2 אינץ' עם תרסיס בישול CRISCO® No-Stick.
לציפוי, מערבבים סוכר וקמח בקערה קטנה.
מערבבים פנימה קיצור בטעם חמאה CRISCO® עד לקבלת תערובת פירורית.
לעוגה, קיצור קרם בטעם חמאה CRISCO®, סוכר ווניל בקערה גדולה.
מוסיפים ביצים, טורפים היטב.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם שמנת חמוצה.
מורחים מחצית מהבלילה בתבנית משומנת. מכסים בחצי ממלית פאי הדובדבנים, מפזרים בצורה אחידה ככל האפשר. חזור על שכבות.
מפזרים אגוזים ותערובת ציפוי.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס במשך 50 דקות או עד שהחלק העליון שחום וקווי עץ שהוכנס למרכז יוצא נקי. מצננים עד שהוא מעט חם או לטמפרטורת החדר.
לזיגוג, הוסף מספיק חלב (בערך 1 כף) לסוכר הקונדיטורים כדי לקבל את המרקם הרצוי. מערבבים פנימה תמצית שקדים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגת קפה עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "