עוגת קפה גבינת שמנת דובדבן
עוגת קפה גבינת שמנת דובדבן עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 450 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מילוי פאי דובדבנים, סוכר, סודה לשתיה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת קפה גבינת שמנת דובדבן, עוגת קפה גבינת שמנת, ו עוגת קפה דובדבן שמנת חמוצה - תוכלו להכין את עוגת הקפה הדובדבן הזו במטבח שלכם, והכי טוב זה קל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה משלבים קמח וסוכר.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. שמור 3/4 כוס תערובת פירורים.
מוסיפים את אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח לתערובת הפירורים שנותרה. מערבבים פנימה את הביצה, השמנת החמוצה ותמצית השקדים עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על החלק התחתון ו -1 אינץ'. במעלה הצדדים של 9 אינץ ' לא משומן. תבנית קפיצית עם תחתית נשלפת.
למילוי, בקערה גדולה, היכו גבינת שמנת וסוכר למשך 1 דקה.
מוסיפים ביצה; מקציפים רק עד לאיחוד.
מורחים על קרום. בזהירות למעלה עם מילוי עוגה.
מפזרים שקדים ותערובת פירורים שמורה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מצננים על רשת. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; להסיר את הצדדים של המחבת. אחסן במקרר.