עוגת קפה חלמונה
עוגת ליקר ביצים יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אבקת אפייה, ויסקי, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת קפה חלמונה, עוגת קפה חלמונה, ו עוגת קפה חלמונה.
הוראות
גריז 9 " cakepan; מפזרים פירורי לחם, ברז עודף. תניח את פאן בצד.
מערבבים קמח, סוכר, מלח וחמאה עם בלנדר מאפה עד מתפורר.
הסר תערובת פירור כוס 1; להפריש. מערבבים אבקת אפייה ו 1/4 כפית אגוז מוסקט לתוך תערובת הפירורים הנותרים.
מערבבים יחד ליקר ביצים, ביצה, ויסקי, וניל.
מוסיפים תערובת ליקר ביצים לתערובת פירור; מכים במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר חשמלי 2 דקות.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
מערבבים סוכר חום, קינמון, ונותר 1/2 כפית אגוז מוסקט לתערובת שמורה 1 כוס פירור; מפזרים מעל הבלילה.
אופים ב 375 במשך 45 עד 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.