עוגת קפה לאחר ארוחת הערב
גשו לסופר וקנו גלידת לאטה, עוגיות וופל ממולאות בקרם, קלואה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת קפה מיושנת-עקף עם ציפוי streusel, עוגת קפה זה הוא שאין לעמוד בפניו, קפה לאחר ארוחת הערב, ו קפה מתובל לאחר ארוחת ערב.
הוראות
מקפלים רצועה ארוכה 12 אינץ ' של נייר שעווה בחצי לאורכו. מעיל מחבת כיכר 8 אינץ ' עם ספריי בישול; מניחים נייר שעווה במחבת, המאפשר קצוות ארוכים להאריך על הצדדים הארוכים של המחבת.
סדר 12 עוגיות במחבת מוכנה.
טפטוף 1 1/2 כפות קאלה על עוגיות; להפריש.
מקציפים 2 כוסות גלידה במהירות גבוהה של מיקסר 10 שניות או עד חלקה והתרככה.
מורחים גלידה באופן שווה על עוגיות ספוגות קאלה. להקפיא 20 דקות.
חזור על הליך השכבות עם עוגיות, קאלה, וגלידה שנותרה. מכסים בניילון נצמד, ומקפיאים 8 עד 24 שעות.
זרוק ניילון נצמד. הפוך עוגה על מגש הגשה; הסר נייר שעווה. להקפיא עד מוכן פרוסט.
מקפלים גרגרי קפה מיידיים לתוך ציפוי מוקצף; תערובת להפיץ מעל הצדדים של עוגה.
חותכים עוגה לפרוסות 3/4 אינץ', ומגישים מיד.