עוגת קפה מסורתית
עוגת קפה מסורתית עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת קפה מסורתית, עוגת קפה מיושנת-עקף עם ציפוי streusel, עוגת קפה זה הוא שאין לעמוד בפניו, ו עוגת קפה צרפתית-להכין עוגת קפה תוצרת בית בקלות בבית.
הוראות
ממיסים שמרים במים פושרים 1/2 כוס.
בקערה גדולה, לאט לשפוך חלב חם לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר ומלח.
מערבבים בחמאה מותכת 1/2 כוס. כאשר התערובת היא טמפרטורת החדר, יוצקים את השמרים מומס.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
להפוך את הבצק על לוח מקומח. ללוש עד חלקה, על 10 עד 15 דקות.
מניחים בקערה משומנת, וכיסוי.
בואו לעלות במקום חם עד כפול נפח, על 1 1/2 עד 2 שעות. אגרוף בצק למטה. תסתובב, ותן לעלות שוב במשך 45 דקות.
בקערה קטנה, לשלב 1 כוס סוכר 3 כפות קינמון טחון. טופס בצק לכדורים בגודל אגוז. טובלים כל כדור בחמאה מומסת ומגלגלים אותו בסוכר קינמון. ערימה רופפת לתוך מחבת 10 אינץ'. לכסות ולתת לעלות שוב עד כפול נפח, על 30 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך לאפות עד חום זהוב, כ -30 דקות יותר.