עוגת קפה סריג תפוחים מזוגגת
גשו לסופר וקנו שמרים, הל הקרקע, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת קפה סריג דובדבנים, עוגת קפה מזוגגת, ו עוגת משמש מזוגגת.
הוראות
מניחים 2 כפות מים חמים בכוס קטנה.
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, על 6 דקות.
מערבבים חלב, סוכר, חמאה, ומלח בסיר בינוני על חום בינוני נמוך רק עד הסוכר מתמוסס וחמאה נמס (תערובת צריכה להיות רק חם). לגרד תערובת חלב לתוך קערה גדולה; מגניב לפושר במידת הצורך.
להקציף בתערובת שמרים, חלמונים, קליפת תפוז, ותבלינים.
מוסיפים 2 כוסות קמח; מערבבים עם מרית גומי עד הבצק מגיע יחד. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. ללוש עד חלק ומשיי, זרועים יותר קמח על ידי כפות על פי הצורך, על 6 דקות.
מניחים בקערה גדולה ונקייה. מכסים בניילון נצמד ומגבת מטבח.
מקום באזור חם ללא טיוטה; בואו לעלות עד אור וכמעט הוכפל נפח, על 2 1/2 שעות.
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים סוכר חום. מבשלים עד צורות רוטב גרגירי עבה, על 1 דקה.
מערבבים בתפוחים. מבשלים עד תפוחים הם במכרז ורוטב מצטמצם זיגוג, זורק לעתים קרובות, על 7 דקות.
מערבבים בכל קליפה מגוררת ותבלינים. מילוי מגניב לפחות 30 דקות ועד 3 שעות.
מניחים גיליון גדול של נייר על משטח העבודה; תרסיס עם תרסיס nonstick. להפוך את הבצק על נייר כסף.
מרדדים למלבן 14x12 אינץ'.
מפזרים פירורי עוגיות ברצועה 4 אינץ 'רחב במרכז למטה, משאיר גבול 1/2 אינץ' בחלק העליון והתחתון. מסדרים תפוחים עם כל מיצים על גבי פירורים. החל 1/2 אינץ 'מכל צד ארוך של תפוחים, לחתוך ישר לקצה של בצק במרווחים של 1 אינץ', מה שהופך על 13 רצועות בכל צד. מקפלים רצועות בצק לסירוגין על זווית קלה על מילוי, ויוצרים סריג. אטמו קצוות פתוחים של בצק.
להחליק לסכל עם בצק על גיליון אפייה גדול rimmed; לסכל לקצץ. לכסות את העוגה באופן רופף עם פלסטיק ומגבת.
מניחים את העוגה באזור חם ללא טיוטה; לתת לבצק לעלות עד אור ונפוח, על 1 3/4 שעות.
אופים עוגה חשופה עד חום זהוב, 30 עד 35 דקות. בעדינות להפעיל מרית מתחת לעוגה כדי לשחרר מנייר כסף. מגניב 30 דקות.
מערבבים אבקת סוכר 2 כפות מיץ תפוזים בקערה קטנה כדי להתמזג, הוספת מיץ יותר על ידי 1/2 כפית אם עבה מדי.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.