עוגת קפה עם עומס אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה עומס אוכמניות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-111 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מלח, אגוזים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפינס עומס אוכמניות, פיתיון לילדי אוכמניות עוגת קפה אוכמניות, ו חמאת בוטנים גביע עומס יתר עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
יש את כל החומרים בטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל 177° עם מתלה במרכז, משמנים 9 x 13 x 2 אינץ תבנית אפייה. בקערה גדולה, מערבבים יחד את 2 כוסות הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ו 1/2 כפית מלח. בקערה קטנה, מערבבים יחד את שמנת חמוצה ותמצית וניל. בקערה גדולה אחרת, היכו יחד את 4 כפות חמאה וסוכר כוס 1 עד מואר בצבע ומרקם, כ 3 דקות.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, מכה לשלב לאחר כל תוספת. לאחר מכן מוסיפים את תערובת הקמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם השמנת החמוצה בשני חלקים ומכים נמוך לאחר כל תוספת עד רק incorporated. לזרוק את האוכמניות עם כף הנותרים של קמח לקפל בעדינות לתוך הבלילה. לגרד את הבלילה באופן שווה לתוך המחבת מוכן.
כדי להפוך את ציפוי streusel, מערבבים יחד את הקמח, סוכר חום, אגוזים, קינמון ומלח בקערה קטנה.
יוצקים את חמאה מומסת לעקוף ומערבבים לשלב באופן שווה לתוך החומרים יבשים. השתמש באצבעותיך כדי לפזר את ציפוי מעל הבלילה.
אופים עד בודק עוגה מוכנס באמצע העוגה יוצא כמעט נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב במחבת במשך כמה דקות לפני ההגשה חמה או בטמפרטורת החדר.