עוגת קפה פטל-שקדים עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 182 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 53 דקות. מתכונים דומים: עוגת קפה שקדים פטל, עוגת קפה פטל-שקדים, ו שקדים ללא גלוטן ועוגת קפה פטל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים פטל וסוכר חום בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
פטל
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
4
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מערבבים יוגורט, מרגרינה, 1 כפית וניל וביצה; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
וניל
יוגורט
קמח לכל מטרה
ביצה
6
כפית שני שלישים של הבלילה למחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם תערובת פטל. כפית נותרת הבלילה מעל תערובת פטל; העליון עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פטל
שקדים
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
7
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.