עוגת קפה פירור מהפך
עוגת קפה פירורי מהפך דורשת כשעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 42 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כארוחת בוקר משתלמת מאוד. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת פירורי פירות יער מעורבת חמה , חטיפי עוגיות אוכמניות , וקוד קוד בציפוי פירורי לחם .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חמאה, סוכר וסוכר במהירות בינונית במשך 2 דקות או עד לקבלת תערובת פירורית. טורפים פנימה את הביצים, רסק התפוחים, השמן, הוניל והחמאה.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה.
יוצקים מחצית מהבלילה לתוך 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
שלבו את מרכיבי המילוי; מפזרים מעל הבלילה. מעלים בזהירות את יתרת הבלילה. לציפוי מערבבים בקערה את הקמח, הסוכרים והקינמון; לחתוך בחמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
אופים בחום 350 במשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
מערבבים את מרכיבי הציפוי עד לקבלת תערובת חלקה; לטפטף על עוגת קפה.