עוגת קפה פריך תפוח בישול איטי
עוגת קפה פריך תפוחים לבישול איטי עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 446 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. אם אידית חלב, ביצים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת קפה תפוחים-שנעשה בבישול האיטי, פריך תפוחים לבישול איטי, ו פריך תפוח מבשל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן תנור איטי 3-3 1/2 ליטר עם ספריי nonstick או גריז היטב עם חמאה.
תערובת, בקערה בינונית, מערבבים יחד שיבולת שועל, סוכר מגורען, סוכר חום 1/4 כוס והמלח. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך 1/2 כוס חמאה עד משולב היטב. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים חומרי בלילת עוגה עד בשילוב טוב.
בתחתית הבישול האיטי, מורחים חצי מתערובת התפוח. למעלה עם חצי מהתערובת קרמבל, ואחריו חצי הבלילה העוגה. חזור על שכבות שוב עם תערובת תפוחים נותרת, תערובת קרמבל ותערובת עוגה.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 3 שעות עד 3 שעות 30 דקות או עד העוגה מוגדר במרכז.
הסר כיסוי; תן לעמוד 15 עד 20 דקות.
כאשר מוכן לשרת, הפוך עוגת קפה על צלחת הגשה.