עוגת קפה פרליין אפרסק
אפרסק פרלין קפה עוגה היא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 610 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 93 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, פקאנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת קפה פרלין תפוחים, עוגת פרלין אפרסקית הפוכה, ו עוגת קפה אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. חמאה 8 אינץ ' מחבת עוגה מרובע ומניחים על תבנית אפייה.
הפוך ציפוי: בקערה בינונית, לערבב יחד סוכר חום, סוכר, קמח, ומלח. באמצעות חותך מאפה או האצבעות שלך, לשפשף חמאה לתוך תערובת סוכר עד ציפוי יש את המרקם של חול רטוב. מערבבים בפקאנים עד מופץ באופן שווה. מכסים ציפוי עם פלסטיק לעטוף ולתת צמרמורת במקרר עד הצורך.
הפוך עוגה: בקערה בינונית, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, וגרידת תפוזים. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 3 דקות.
הכה בביצים, אחד בכל פעם. לנצח תמצית וניל.
הכה בשליש מתערובת הקמח, ואחריו חצי חלב החמאה. חזור עד שכל החומרים משולבים. מערבבים בעדינות באפרסקים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה. הבלילה העליונה באופן שווה עם ציפוי פירור פקאן.
אופים עד פירורים כהים ובוחן עוגה יוצא נקי, כ 50 דקות.