עוגת קפה ריבס תות
עוגת קפה ריבס תות עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קפה ריבס תות, עוגת קפה ריבס תות, ו עוגת קפה ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר ואת קורנפלור בסיר גדול; מערבבים rhubarb ותותים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים עד מעובה, כשתי דקות.
הסר מהחום, מערבבים במיץ לימון, ולתת מגניב.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת 9x13 אינץ'.
שלב 3 כוסות קמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, וסודה לשתייה בקערה גדולה.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. הכה יחד ביצים, חלב חמאה, ווניל בקערה נפרדת. מערבבים תערובת ביצים לתוך קמח עד רק רטוב. כפית שני שלישים של הבלילה למחבת מוכנה; באופן שווה להפיץ על מילוי מקורר, ואז לכסות עם הבלילה שנותרה.
בקערה קטנה, לשלב 3/4 כוס סוכר 1/2 כוס קמח, לחתוך חמאה עד התערובת דומה פירורים גסים; מפזרים ציפוי פירור על הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד לציפוי הוא חום זהוב ובוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, 45 עד 50 דקות. מגניב על מתלה תיל.