עוגת קפה שטרויזל
עוגת קפה Streusel דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 10 מנות . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. אם יש לכם שמנת, תמצית vanillan, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), עוגת קפה מיושנת-עקף עם ציפוי streusel, עוגת קפה זה הוא שאין לעמוד בפניו, ו עוגת קפה Streusel.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה יחד ומניחים בצד. בקערה קטנה נפרדת, לשלב 1/2 כוס סוכר, קינמון, ואגוזים. תניח בצד.
בקערה גדולה, חמאת שמנת 2 כוסות סוכר לבן עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, שמנת חמוצה ותמצית וניל.
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד משולב היטב.
יוצקים חצי הבלילה למחבת Bundt.
מפזרים חצי מתערובת האגוזים על גבי הבלילה במחבת.
מוסיפים את הבלילה שנותרה ומפזרים את תערובת האגוז האחרונה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 60 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.