תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה שמנת חמוצה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 621 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, קמח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קפה שמנת חמוצה, עוגת קפה שמנת חמוצה, ו עוגת קפה שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הפקאן בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב ודופק עד קצוץ גס, על 4 עד 5 (1 שניות) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-9 אינץ מתכת תבנית אפייה עם חמאה ואבק עם קמח, הקשה על עודף; להפריש.מנפים את הקמח המדוד, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה על מהירות בינונית גבוהה עד מואר בצבע ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לשלב הראשון לחלוטין לפני הוספת השני. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ולחתור עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיף את השמנת החמוצה ווניל, להפוך את המיקסר למהירות בינונית, ולהמשיך להכות עד רק incorporated, על 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ולחתור.הפעל את המיקסר למהירות נמוכה ולהוסיף לאט בתערובת הקמח.