קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה שמנת חמוצה

עוגת קפה שמנת חמוצה
עוגת קפה שמנת חמוצה היא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר חום, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת קפה שמנת חמוצה, עוגת קפה שמנת חמוצה, ו עוגת קפה שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח צינור 10 אינץ ' או מחבת Bundt.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
תנורתנור
3
השתמש במערבל חשמלי כדי שמנת סוכר וחמאה מגורען יחד עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
4
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
5
מוסיפים את הקמח לתערובת החמאה בשלישים, לסירוגין כל תוספת של קמח עם תוספת של חצי שמנת חמוצה. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
עבור streusel: בקערה נפרדת, לשלב את הפקאן, סוכר חום וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
יוצקים שליש הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים חצי תערובת streusel.
9
יוצקים שליש נוסף של הבלילה לתוך המחבת ומפזרים את תערובת streusel הנותרים. לגרד את הבלילה הנותרת לתוך המחבת ולהפוך להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
אופים עד קיסם יכול להיות מוכנס במרכז ויוצא נקי, על 1 שעה. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
11
הסר את העוגה מהמחבת להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
12
עבור זיגוג: כאשר העוגה מבושלת לחלוטין, מערבבים את הסוכר, חלב ותמצית וניל של ממתקים יחד בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תמצית ונילתמצית וניל
זיגוגזיגוג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מוסיפים עוד חלב אם התערובת עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
14
טפטוף על העוגה המקוררת.