עוגת קפה תפוזים אגוזים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת קפה תפוזים אגוזים, עוגת גבינת שמנת אגוזים, ו עוגת קפה קינמון תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר מגורען, פקאן, ו zest; להפריש. להפריד את הביסקוויטים.
מניחים על 3/4 כפית גבינת שמנת במרכז כל ביסקוויט. מקפלים כל ביסקוויט לשניים על הגבינה, לחיצה על הקצוות כדי לאטום. לטבול את הביסקוויטים בחמאה מומסת, ולאחר מכן לדלות בתערובת סוכר מגורען.
מניחים את הביסקוויטים, מעוקלים בצד למטה, בשכבה אחת בעמקים של מחבת 12 כוס משומנת קלות, מרווחים אותם באופן שווה (לא מחסנית).
מניחים כל ביסקוויטים שנותרו סביב הצינור, מילוי כל פערים.
טפטוף כל חמאה שנותרה על הביסקוויטים, ומפזרים עם כל תערובת הסוכר שנותרה.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד חום זהוב. מיד להפוך את העוגה על מגש הגשה.
מערבבים את הסוכר של קונדיטורים ומיץ תפוזים, ערבוב היטב; לטפטף את הזיגוג על העוגה החמה.