עוגת קציר
אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת העגבניות של סנדי.
הוראות
מיקום מתלה תנור להגדרה הנמוכה ביותר. מחממים תנור ל 40
מקום סקווש, לחתוך צדדים למטה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 30 דקות או עד סקווש הוא מכרז. להתקרר מעט, ולהתקלף. עיסת מחית למדוד 2 1/2 כוסות.
שלב את עיסת חלב במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מוסיפים סוכר מגורען ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות ציפורן); תהליך עד חלקה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וסוכר חום בקערה בינונית; חותכים בחמאה באמצעות שני סכינים או בלנדר מאפה.
מגלגלים בצק למעגל 13 אינץ'; נכנסים לצלחת פאי עמוקה בגודל 9 אינץ ' המצופה בתרסיס בישול. מקפלים קצוות תחת; חליל.
יוצקים תערובת סקווש לתוך קרום מוכן.
מניחים צלחת עוגה על המדף התחתון; אופים ב 425 במשך 15 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מפזרים תערובת קמח באופן שווה על מילוי; קצוות מגן של piecrust עם לסכל. החזרת צלחת פאי למתלה התחתון; אופים 40 דקות נוספות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב על מתלה תיל.
מקשטים כל מנה עם 1 כף קצפת ציפוי,אם תרצה.