עוגת קציר דלעת
עוגת קציר דלעת היא חלב חינם ומספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 4 שעות ו-20 דקות. אם יש לך צבעי מזון, תערובת עוגת תבלינים, ציפוי וניל עשיר & שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת קציר דלעת, קציר עוגת דלעת שוקולד, ו קציר פשטידת דלעת.
הוראות
תנור חום עד 163°. ספריי 2 1/2-רבע קערה עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, לעשות 1 קופסה של בלילת עוגה כמו ביים על תיבת.
יוצקים את הבלילה לתוך קערה אטומה.
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות. תריץ סכין בקצה העליון של העוגה.
הסר עוגה מהקערה; מקום מעוגל בצד על מתלה קירור. חזור עם התיבה שנותרה של תערובת עוגה כדי להפוך את העוגה השנייה. עוגות מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
בקערה בינונית, ציפוי גוון עם 9 טיפות צהוב ו 6 טיפות צבע מזון אדום כדי להפוך זיגוג כתום. לקצץ ישבנים של שתי העוגות כדי ליצור משטחים שטוחים.
מקום 1 עוגה, צד עגול למטה, על צלחת.
מורחים 2/3 כוס של ציפוי כתום על צד שטוח של עוגה כמעט קצה.
מניחים עוגה שנייה, צד עגול למעלה, על עוגה חלבית לעשות צורה עגולה. כפור עוגה שלמה עם נשאר ציפוי כתום.
כדי להפוך גזע, לחתוך טוויסט של שוש לרוחב לשלישים. לאסוף חתיכות יחד ולסובב. השתמש קיסם לעשות חור העליון של העוגה; להכניס גזע שוש. לפרק ליקריץ כדי להכין גפנים.
חותכים עלים מן לחמניות חטיף פירות.
מקשטים עוגה עם גפנים ועלים.
מפזרים נצנצים. החנות מכוסה באופן רופף.