עוגת קצפת חמוציות
עוגת קצפת חמוציות עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . אם יש לך קורנפלור, מים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ענני מרנג עם קרם אפרסק, עוגת גבינה עם ציפוי לימון, ו ביצי מרנג מלאות לימון.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה. הפוך היטב במרכז תערובת הקמח.
מערבבים 1/4 כוס מים רותחים וחמאה מומסת בקערה.
יוצקים תערובת חמאה למרכז הבאר. בעדינות לצייר תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד גושים לחים טופס. לחץ על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ'; כיסוי. תרגע ל-30 דקות.
פתח את הבצק; מניחים בין 2 יריעות של ניילון נצמד.
מגלגלים בצק למעגל 11 אינץ'.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. בצק בכושר, צד לעטוף פלסטיק למעלה, למחבת טארט עגול 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
הסר ניילון נצמד. לחץ על הבצק לצדדים התחתונים ולמעלה של המחבת; מקפל את הקרום העודף בחזרה ולחץ. פירס התחתון הצדדים של הבצק בקלילות עם מזלג; להקפיא 10 דקות. שורה תחתונה של בצק עם נייר; לארגן משקולות עוגה על נייר.
אופים ב 400 במשך 18 דקות.
אופים 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.
שלב חמוציות, 1/2 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, ו 1/8 כפית מלח בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 10 דקות או עד cranberries פרץ.
שלב 1/2 כוס סוכר, 1/2 כוס מים, קורנפלור, וחלמון ביצה בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1 תערובת חמוציות חם כוס לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן. החזר תערובת ביצים למחבת. לבשל עד מדחום רושם 160, תוך ערבוב כל הזמן.
מניחים טחנת מזון או מסננת בסדר מעל קערה גדולה.
יוצקים תערובת חמוציות לתוך טחנת מזון, ולחץ דרך. להשליך מוצקים.
מוסיפים 2 כפות חמאה; מערבבים. כפית לתוך קרום אפוי. כיסוי וצינה.
מניחים חלבונים ביצה 1/8 מלח כפית בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
שלב 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן; להביא לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 23
בהדרגה לשפוך סירופ סוכר חם לתוך תערובת ביצה לבן, פועם עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים מרנג על קרם חמוציות.
מרנג צלוי במשך 30 שניות או עד השחמה קלה.