עוגת קרם אגוז מקדמיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם אגוז מקדמיה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 458 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר של ממתקים, תמצית vanillan, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם.
הוראות
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, קוקוס ומלח במעבד מזון עד הקוקוס קצוץ דק.
מוסיף את החמאה וקיצור ודופק עד התערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
טפטוף ב 3 כפות מי קרח ודופק עד הבצק מתחיל לבוא יחד (להוסיף יותר מים, 1/2 כף בכל פעם, במידת הצורך). להפוך על גיליון של פלסטיק לעטוף לטפוח לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפלים את הבצק התלוי תחת עצמו crimp את הקצוות עם האצבעות. תנקב את התחתית עם מזלג. מקררים את הקרום עד המשרד, כ -15 דקות. קו הקרום עם לסכל, ולאחר מכן למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הקצוות הם זהובים, 20 עד 25 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הזהב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
מחממים 1 1/2 כוסות חלב ואגוזי מקדמיה בסיר בינוני על חום בינוני (לא להרתיח).
לטאטא את חלמונים ביצה, 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, וניל ואת הנותרים 1/4 כוס חלב בקערה עד בשילוב. בהדרגה לטאטא חצי מתערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה, ואז לשפוך בחזרה לתוך הסיר עם תערובת החלב הנותרים לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת מתעבה ופשוט מתחיל לרתוח, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את השוקולד הלבן עד חלקה.
להעביר את המילוי לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות.
לאחר המילוי הוא מגניב, להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני.
לטאטא את חלבוני הביצה ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה חסינת חום גדולה. מניחים את הקערה על המחבת (אל תתנו לקערה לגעת במים) ומתקצפים עד שהסוכר מתמוסס והתערובת חמה.
הסר את הקערה מהמחבת והכה עם מערבל יד עד חלבוני הביצה הם מבריק ונוקשה, על 5 דקות. מקפלים את החלבונים ביצה מוכה לתוך המילוי, ואז להפיץ את הקרום מוכן. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים עד שנקבע, לפחות 6 שעות או לילה.
ממש לפני ההגשה, להפוך את הקצפת לציפוי: לנצח את הסוכר שמנת כבדה ממתקים עם מיקסר עד פסגות בינוניות טופס.
העברה לשקית צנרת מצויד קצה כוכב צינור סביב קצה העוגה. למעלה עם אגוזי מקדמיה וקוקוס קלוי.