קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם אגוז מקדמיה

עוגת קרם אגוז מקדמיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם אגוז מקדמיה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 458 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר של ממתקים, תמצית vanillan, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם.

הוראות

1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, קוקוס ומלח במעבד מזון עד הקוקוס קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיף את החמאה וקיצור ודופק עד התערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
3
טפטוף ב 3 כפות מי קרח ודופק עד הבצק מתחיל לבוא יחד (להוסיף יותר מים, 1/2 כף בכל פעם, במידת הצורך). להפוך על גיליון של פלסטיק לעטוף לטפוח לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפלים את הבצק התלוי תחת עצמו crimp את הקצוות עם האצבעות. תנקב את התחתית עם מזלג. מקררים את הקרום עד המשרד, כ -15 דקות. קו הקרום עם לסכל, ולאחר מכן למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים עד הקצוות הם זהובים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הזהב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
1
מחממים 1 1/2 כוסות חלב ואגוזי מקדמיה בסיר בינוני על חום בינוני (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לטאטא את חלמונים ביצה, 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, וניל ואת הנותרים 1/4 כוס חלב בקערה עד בשילוב. בהדרגה לטאטא חצי מתערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה, ואז לשפוך בחזרה לתוך הסיר עם תערובת החלב הנותרים לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת מתעבה ופשוט מתחיל לרתוח, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הסר מהחום ומערבבים את השוקולד הלבן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
4
להעביר את המילוי לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לאחר המילוי הוא מגניב, להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
לטאטא את חלבוני הביצה ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה חסינת חום גדולה. מניחים את הקערה על המחבת (אל תתנו לקערה לגעת במים) ומתקצפים עד שהסוכר מתמוסס והתערובת חמה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
7
הסר את הקערה מהמחבת והכה עם מערבל יד עד חלבוני הביצה הם מבריק ונוקשה, על 5 דקות. מקפלים את החלבונים ביצה מוכה לתוך המילוי, ואז להפיץ את הקרום מוכן. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים עד שנקבע, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קרוםקרום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
מחבתמחבת
8
ממש לפני ההגשה, להפוך את הקצפת לציפוי: לנצח את הסוכר שמנת כבדה ממתקים עם מיקסר עד פסגות בינוניות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
9
העברה לשקית צנרת מצויד קצה כוכב צינור סביב קצה העוגה. למעלה עם אגוזי מקדמיה וקוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
קוקוסקוקוס
10
צילום קאט טויטש