עוגת קרם אירית
עוגת קרם אירית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 593 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1134 אוהדים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל האירופי. יום פטריק הקדוש יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תערובת עוגה, מים, ליקר קרם אירי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת קרם אירית, עוגת קרם אירית, ו עוגת קרם אירי של בייליס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צרור בגודל 10 אינץ'.
מפזרים אגוזים קצוצים באופן שווה על תחתית התבנית.
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה תערובת פודינג.
מערבבים פנימה ביצים, 1/4 כוס מים, 1/2 כוס שמן ו -3 / 4 כוס ליקר קרם אירי. מקציפים 5 דקות במהירות גבוהה.
יוצקים את הבלילה על אגוזים במחבת.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות, או עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להפוך על צלחת ההגשה. זין העליון ואת הצדדים של העוגה. כפית זיגוג מעל ומברשת על צדי העוגה. אפשר לספוג זיגוג לחזור עד כל זיגוג משמש למעלה.
כדי להפוך את זיגוג: בסיר, לשלב חמאה, 1/4 כוס מים 1 כוס סוכר. מביאים לרתיחה וממשיכים להרתיח במשך 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1/4 כוס קרם אירי.