קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם אפרסק

עוגת קרם אפרסק
אפרסק קרם טארט הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, אפרסקים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוגת קרם אפרסק, עוגת אוכמניות וקרם אפרסק, ו טארט אפרסק ושמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את הקמח, חמאה, שמנת חמוצה במעבד מזון דופק לשלב. כאשר הבצק יצר כדור, לטפוח עם ידיים מקורנות קלות לתחתית וצדדים של מחבת טארט 10 אינץ 'ungreased עם תחתית נשלפת עם צדדים 1/2 אינץ', או צלחת au gratin עגול.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
אופים במשך כ 15 דקות, עד הקרום מוגדר אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בואו להתקרר בעת הכנת המילוי.
4
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כדי להפוך את המילוי: אם באמצעות אפרסקים טריים, לקלף עבה לחתוך את האפרסקים. מסדרים את פרוסות האפרסק הטריות או המשומרות במעגלים חופפים על גבי הקרום, עד שהן מכוסות לחלוטין. מילוי יתר של הקרום, כמו אפרסקים יהיה לצייר במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מערבבים את החלמונים, שמנת חמוצה, סוכר וקמח ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
יוצקים את התערובת על האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
8
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופים במשך כ 1 שעה, עד פודינג קובע והוא זהוב חיוור בצבע. לכסות עם אוהל רדיד אלומיניום אם הקרום מקבל כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
9
להעביר את מחבת טארט למתלה תיל להתקרר. כאשר מגניב, להסיר את הקיר בצד של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
כדי להפוך את הזיגוג, לשלב את הריבות או ג ' לי ולימונדה.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
לימונדהלימונדה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
11
מורחים עם מברשת מאפה מעל החלק העליון של טארט חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
12
מגישים חם טארט, בטמפרטורת החדר, או מקורר.
13
* הערה של קוק: אם משתמשים באפרסקים טריים, מפזרים קצת מיץ לימון לאחר חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים