עוגת קרם אפרסק
צריך קינוח צמחוני? טארט קרם אפרסק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, קמח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת קרם אפרסק, עוגת קרם אפרסק, ו טארט אפרסק ושמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור 375 מעלות F.
כדי להפוך את הקרום, למקם את הקמח, חמאה, שמנת חמוצה מעבד מזון דופק לשלב. כאשר הבצק יצר כדור, לטפוח עם ידיים מקורנות קלות לתחתית וצדדים של מחבת טארט 10 אינץ 'ungreased עם תחתית נשלפת 1/2 אינץ' צדדים, או צלחת au gratin עגול.
אופים במשך כ 15 דקות, עד הקרום מוגדר אבל לא השחמה.
בואו להתקרר בעת הכנת המילוי.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את המילוי, אם באמצעות אפרסקים טריים, לקלף עבה לחתוך את האפרסקים. מסדרים את פרוסות האפרסק הטריות או המשומרות במעגלים חופפים על גבי הקרום, עד שהן מכוסות לחלוטין. מילוי יתר של הקרום, כמו אפרסקים יהיה לצייר במהלך הבישול.
מערבבים את החלמונים, שמנת חמוצה, סוכר וקמח ומכים עד חלקה.
יוצקים את התערובת על האפרסקים.
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופים במשך כ 1 שעה, עד פודינג קובע והוא זהוב חיוור בצבע. לכסות עם אוהל רדיד אלומיניום אם הקרום מקבל כהה מדי.
להעביר את מחבת טארט למתלה תיל להתקרר. כאשר מגניב, להסיר את הקיר בצד של המחבת. כדי להפוך את הזיגוג, לשלב את הריבות או ג ' לי ולימונדה.
מורחים עם מברשת מאפה מעל החלק העליון של טארט חם.
מגישים חם טארט, בטמפרטורת החדר, או מקורר.
* הערה של קוק: אם משתמשים באפרסקים טריים, מפזרים קצת מיץ לימון לאחר חיתוך.