קושימומחה
מוכן ב1 ש, 36 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

עוגת קרם בוסטון

עוגת קרם בוסטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בוסטון קרם עוגה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 728 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -36 דקות. וזה טוב. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור עוגת ספוג: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בשתי קערות, חלמונים נפרדים, וחלבונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים 1/2 של הסוכר לכל קערה. לנצח את שניהם עד לשיא. כאשר נוקשה, לקפל את הלבנים לתוך תערובת חלמון. בהדרגה להוסיף קמח, ערבוב עם מרית עץ.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
5
מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
יוצקים את התערובת לתוך מחבת עוגה משומנת 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
7
אופים במשך כ 20 דקות, או עד ספוגי וזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
עבור קרם מאפה: בסיר להביא את החמאה, חלב, שמנת קלה לרתיחה. בעוד תערובת זו היא בישול, לשלב את הסוכר, קורנפלור, וביצים בקערה שוט עד הטופס סרטים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
קרם בהירקרם בהיר
עמילן תירסעמילן תירס
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
10
כאשר השמנת, החלב, תערובת החמאה מגיעה לנקודת הרתיחה, לטאטא בתערובת הביצה ומבשלים לרתיחה. להרתיח במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
יוצקים לתוך קערה ומכסים את פני השטח עם עיוות פלסטיק. צ ' יל לילה אם אפשר. כאשר מקורר, להקציף כדי להחליק וטעם עם 1 כפית רום כהה.
מרכיבים שתצטרך
רום כההרום כהה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
עבור ציפוי פונדנט שוקולד: חם 6 אונקיות של פונדנט מעל מים רותחים עד כ 105 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי פונדנטציפוי פונדנט
שוקולדשוקולד
מיםמים
13
מוסיפים שוקולד מומס. דק כדי להפיץ עקביות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
14
עבור זיגוג פונדנט לבן: חם 5 אונקיות של פונדנט מעל מים רותחים כדי כ 105 מעלות F. דק עם מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי פונדנטציפוי פונדנט
מיםמים
15
מניחים בשקית צנרת עם קצה 1/8 אינץ'.
16
ציפוי שוקולד: ממיסים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
17
לשלב עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
1
שלב מרכיבים חמים עד כ 105 מעלות F. להתאים את העקביות עם מים. זה צריך לזרום בחופשיות מן שקית מאפה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
2
כדי לסיים: רמה את עוגת ספוג בחלק העליון באמצעות סכין חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
חותכים את העוגה לתוך 2 שכבות.
4
מורחים את הקרם מאפה על שכבה 1. למעלה עם שכבת העוגה השנייה. שמור כמות קטנה של קרם מאפה להתפשט על הצדדים, כדי לתת מקל שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
5
מורחים שכבה דקה של ציפוי שוקולד פונדנט על החלק העליון של העוגה. בצע מיד עם קווים ספירליים החל ממרכז העוגה, באמצעות פונדנט לבן בתיק המאפה. להבקיע את הקווים הלבנים עם נקודת סכין קילוף, החל במרכז ומושך החוצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי פונדנטציפוי פונדנט
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
סכיןסכין
6
מורחים צדדים של העוגה עם ציפוי דק של קרם מאפה שמורות. לחץ על שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים

מרכיבים

113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שקדים קלוייםשקדים קלויים28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה מומסתחמאה מומסת11 כף אורגנו מיובש1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1אוראו ממולאים כפוליםמבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה1אוראו ממולאים כפוליםרום כההרום כהה6קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)7חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם בהירקרם בהיר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר למחצה, נמסשוקולד מריר למחצה, נמס170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר למחצה, נמסשוקולד מריר למחצה, נמס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מים חמיםמים חמים142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פונדנטפונדנט170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פונדנטפונדנט