ארוגולה, תפוח וסלט רימון עם סיידר-דבש ויניגרט
אם יש לכם גבינת עיזים, תפוח, חומץ תפוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוגולה, תפוח, גבינת עיזים וסלט פקאן מסוכר עם ויניגרט סיידר, תפוח, צ'דר לבן וסלט תרד עם ויניגרט סיידר דבש תפוחים, ו סלט ירוק חורף עם ויניגרט דבש תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את התפוח לרבעים, משאיר את הקליפה שלמה. עם סכין קילוף, להסיר את הליבה משני הרבעים לחתוך אותם דק ככל האפשר. (שמור את שני הרבעונים הנותרים לחטיף.)
מניחים את הפרוסות בקערה, לסחוט מיץ לימון עליהם, ולזרוק למעיל כדי למנוע שינוי צבע.
בקערה קטנה, לשלב את החומץ והדבש.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן הזית. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
כאשר מוכן לשרת, לזרוק את ארוגולה ואת התפוחים עם מספיק רוטב כדי מעיל העלים. מחלקים את הסלט בין ארבע צלחות.
מפזרים כל סלט עם זרעי רימון, שקדים פרוסים וגבינת עיזים מתפוררת.