הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. . גשו לסופר וקנו מים, קיצור, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9 אינץ ' במחבת עוגה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
תנור
2
הכה את הקמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח, 3/4 כוס חלב, קיצור, 1 ביצה, ו 1 כפית וניל במהירות נמוכה, גירוד קערה כל הזמן במשך 30 שניות. הכה במהירות גבוהה, גירוד קערה מדי פעם במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קיצור
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות או עד עץ לבחור מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר מן המחבת ולתת מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
6
כדי להפוך את מילוי השמנת: בסיר 2 ליטר, לערבב 1/3 כוס הסוכר, קורנפלור ומלח. מערבבים את החלב בהדרגה ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים לפחות 1/2 של התערובת לאט לתוך חלמונים ביצה. החזר תערובת חלמון ביצה לסיר ומרתיחים ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
קרם
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
הסר מן החום ומערבבים את 2 כפיות וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
1
מחממים את השוקולד והחמאה או מרגרינה על אש נמוכה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
2
הסר מהחום ומערבבים את הסוכר של ממתקים, ווניל. מערבבים במים, כפית אחת בכל פעם, עד זיגוג הוא של עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
וניל
זיגוג
מים
3
כדי להרכיב את העוגה: לפצל את העוגה מקורר לשניים כדי להפוך 2 שכבות דקות. למלא את השכבות עם המילוי. ואז מורחים את זיגוג השוקולד מעל. מקררים כל שאריות עוגה.