קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם בננה חמאה

עוגת קרם בננה חמאה
עוגת קרם בננה חמאה היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 428 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלב, בורבון, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת קרם בננה קלויה עם גאנש ריבת חמאה, תותים ופאי שמנת, ו מאפינס בננה חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח והסוכר יחד. באמצעות בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך התערובת עד שהוא דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מפזרים על 3 עד 4 כפות של מים ביצה, ומערבבים אותו עם האצבעות שלך רק עד הבצק מגיע יחד לכדור. עבודה על משטח מקומח קל, לקחת חתיכות בגודל ביצה של הבצק ולמרוח אותם ממך עם העקב של היד שלך לתוך פסים 6 אינץ'. לגרד את כל הפסים של בצק וערימה אותם על גבי אחד את השני כדי ליצור דיסק. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 2 שעות, או לילה. הגדר מתלה באמצע התנור מחממים ל 400 מעלות F. חמאה קלה 9 1/2 אינץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת. על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ ' ומניחים במחבת מוכנה, זמירה את הקצוות, ואופים עד חום זהוב בהיר, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בואו להתקרר לחלוטין.
4
יוצקים את מילוי ריבת החמאה לתוך קרום העוגה שעדיין בתוך מחבת הטארט ומקררים לפחות 3 שעות. חותכים את הבננות, מה שהופך מעגלים קונצנטריים העליון עם סוכר. בננות לפיד בקצרה עד הזהב וכל הסוכר הוא קרמל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
בקערה, לטאטא את קורנפלור לתוך 1/2 כוס החלב.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
תן לנוח 1 דקה, ואז להקציף שוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
להקציף את הביצים, חלמונים, וניל. בסיר, מעל חום בינוני, להביא את הסוכר החום, חמאה, בורבון, ואת הנותרים 2 1/2 כוסות חלב רק עד לנקודה מבעבעת (זה יתחיל להתנועע בסיר). בעוד כל הזמן לטאטא, לאט לטפטף את הנוזל החם לתערובת הביצה. להחזיר את התערובת לסיר, ובעוד כל הזמן לטאטא וגירוד בתחתית הסיר, לבשל עד בועות זעירות לרתוח במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר מהחום והמתח.