עוגת קרם בננה חמאה
עוגת קרם בננה חמאה היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 428 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלב, בורבון, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת קרם בננה קלויה עם גאנש ריבת חמאה, תותים ופאי שמנת, ו מאפינס בננה חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח והסוכר יחד. באמצעות בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך התערובת עד שהוא דומה ארוחה גסה.
מפזרים על 3 עד 4 כפות של מים ביצה, ומערבבים אותו עם האצבעות שלך רק עד הבצק מגיע יחד לכדור. עבודה על משטח מקומח קל, לקחת חתיכות בגודל ביצה של הבצק ולמרוח אותם ממך עם העקב של היד שלך לתוך פסים 6 אינץ'. לגרד את כל הפסים של בצק וערימה אותם על גבי אחד את השני כדי ליצור דיסק. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 2 שעות, או לילה. הגדר מתלה באמצע התנור מחממים ל 400 מעלות F. חמאה קלה 9 1/2 אינץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת. על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ ' ומניחים במחבת מוכנה, זמירה את הקצוות, ואופים עד חום זהוב בהיר, כ 20 דקות.
יוצקים את מילוי ריבת החמאה לתוך קרום העוגה שעדיין בתוך מחבת הטארט ומקררים לפחות 3 שעות. חותכים את הבננות, מה שהופך מעגלים קונצנטריים העליון עם סוכר. בננות לפיד בקצרה עד הזהב וכל הסוכר הוא קרמל.
בקערה, לטאטא את קורנפלור לתוך 1/2 כוס החלב.
תן לנוח 1 דקה, ואז להקציף שוב.
להקציף את הביצים, חלמונים, וניל. בסיר, מעל חום בינוני, להביא את הסוכר החום, חמאה, בורבון, ואת הנותרים 2 1/2 כוסות חלב רק עד לנקודה מבעבעת (זה יתחיל להתנועע בסיר). בעוד כל הזמן לטאטא, לאט לטפטף את הנוזל החם לתערובת הביצה. להחזיר את התערובת לסיר, ובעוד כל הזמן לטאטא וגירוד בתחתית הסיר, לבשל עד בועות זעירות לרתוח במשך 10 שניות.