עוגת קרם ברולה
פאי קרם ברולה עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 205 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שעועית וניל, חלמונים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין. להנמיך את התנור ל 149°
בקערה, לטאטא יחד ביצים וחלמונים במשך כ -30 שניות.
שלב את הסוכר ואת הזרעים גירדו מתוך שעועית וניל לשפשף את הסוכר לתוך וניל, אשר יסייע לשבור גושים. המשך לטאטא את תערובת הביצים כפי שאתה לאט להזרים את תערובת הסוכר לתוך הביצים.
להקציף מבלי לעצור כמו שאתה מוסיף את הסוכר, ואז להקציף לרגע נוסף פעם כל הסוכר כבר הוסיף, עד הביצים הם גוון בהיר מאוד של צהוב.
לטאטא את הקרם, חלב ומלח עד שהם מעורבבים לחלוטין.
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר, ואז לשפוך לתוך קליפת העוגה מקורר.
אופים עד המילוי מוגדר אבל עדיין מתנועע, על 45 דקות.
הסר את העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לשים אותו במקרר לפחות 2 שעות כדי להירגע ולהגדיר. כאשר אתה מוכן לשרת, מפזרים נשאר 1/2 אונקיה של סוכר על פני השטח של העוגה ולהטות את העוגה סביב עבור מעיל אפילו של סוכר. השתמש בקצה של מגרד ספסל מתכת או עובש טבעת שמתאים בתוך קרום העוגה כמגן כדי להגן על הקרום כפי שאתה מביא לפיד קולינרי מואר רק קרוב מספיק לפני השטח של העוגה כי הסוכר מתחיל להמיס caramelize. להזיז את הלפיד סביב העוגה כדי למנוע חריכה של פודינג, המטרה היא להמיס caramelize הסוכר מבלי לשרוף את פודינג מתחת. אפשר לעוגה לשבת במשך כמה דקות, ואז בעדינות לפצח את משטח הקרמל עם כף בכל רחבי. תחתוך ותגיש מיד.