עוגת קרם ליים
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, קרם ליים עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 281 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חלב מרוכז, ביצים, קצפת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 13%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגת קרם ליים, עוגת גלידת ליים בציפוי סורבה פירות יער, ו עוגת ג'ינג'ר-ליים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, הביצים, החמאה, המים ומיץ הליים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 375 למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
בקערה גדולה שלבו חלב ומיץ ליים. מקפלים פנימה קצפת.
חותכים כל עוגה אופקית לשתי שכבות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; למעלה עם מילוי 1-1 / 4 כוסות. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. פרוסט את החלק העליון של העוגה עם מילוי הנותרים.
מגישים עם פרוסות ליים אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טורטה עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "