עוגת קרם צ'אי תחתית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת צ'אי קרם תחתית שחורה. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -40 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 140 אוהדים. גשו לסופר וקנו ציפורן טחון, שקיות תה צ'אי, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת גלידה עם תחתית שחורה, עוגת בננה עם תחתית שחורה, ו עוגת קרם פטל שחור-תחתון.
הוראות
מניחים ופלים שוקולד במעבד מזון, דופק עד בסדר.
העברת ופלים לקערה קטנה, לקפל לתוך חמאה וקמח עד בשילוב טוב. הקש תערובת לתוך צלחת עוגה, מכסה את התחתונה ואת שני הצדדים. התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
אופים קרום ריק עד קלוי, 10 עד 12 דקות.
מערבבים חלב, ציפורן, ג ' ינג ' ר, cardmom, וקינמון בסיר כבד על חום בינוני גבוה. מבשלים עד התערובת מתחילה לבועות סביב הקצוות, על 5 דקות.
הסר מהחום, להוסיף שקיות תה, ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
הסר שקיות תה, לחזור תערובת כדי לחמם ולבשל שוב עד מבעבע בקצוות, ערבוב כל הזמן.
מקציפים יחד עמילן תירס, סוכר וביצים בקערה גדולה. לאט להוסיף את תערובת חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עד בשילוב.
העבר תערובת צ ' אי חזרה לסיר. לבשל ערבוב כל הזמן עד מבעבע ועבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, על 10 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ווניל.
אפשר לתערובת להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד מעובה עקביות דמוי פודינג (כ 20 דקות).
יוצקים תערובת לקרום, מכסים בניילון נצמד. צמרמורת עד להגדיר היטב, רצוי בין לילה.