עוגת קרם קטיפה לימון
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם גבינת שמנת, אבקת סוכר, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת קטיפה אדומה עם גלידת גבינת שמנת, גלידת עוגת קטיפה אדומה, ו עוגת גלידת קטיפה אדומה.
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). תחתית גריז רק של שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם קיצור (לא להשתמש ספריי בישול).
הפוך, אופים ועוגה מגניב כמו בימוי על תיבת 8-או 9-inch סיבובים. מקררים שכבות 45 דקות לטיפול קל יותר.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, חלב 1 כף קליפת לימון עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד חלקה. מקציפים את הקצפת ואת אבקת הסוכר. היכו במהירות גבוהה, גירוד קערה מדי פעם, עד פסגות נוקשות טופס.
חותכים כל שכבת עוגה במחצית אופקית לעשות סך של 4 שכבות. (כדי לחתוך, לסמן את הצד של העוגה עם קיסמים לחתוך עם סכין ארוכה, דקה.) למלא כל שכבה עם תערובת קצפת 1/2 כוס. צד כפור העליון של עוגה עם הנותרים קצפת תערובת.
מקשטים עם טוויסט לימון נוסף. חנות מכוסה במקרר.