עוגת קרם ריבס-לימון
עוגת קרם ריבס-לימון עשויה להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 295 קלוריות. אם יש לכם קומפוט ריבס קל, קליפת לימון, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת קרם ריבס-לימון, פבלובות פסחא עם קצפת לימון וקומפוט וניל-ריבס, ו תותים, עוגות קרם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת של 2 עד 3 ליטר על אש נמוכה, שלבו חמאה, חלמונים, סוכר, קליפת לימון ומיץ לימון. מערבבים כל הזמן עד שהתערובת מצפה בעובי גב כף עץ, 10 עד 12 דקות (לא להרתיח).
יוצקים לתוך קערה קטנה, מכסים, ומצננים עד קר, לפחות 2 שעות, או קן במחבת בקערה גדולה של מי קרח ומערבבים תערובת עד קר, כ -10 דקות.
במדד זכוכית 1 כוס חסין חום, מפזרים ג ' לטין מעל 2 כפות מים קרים.
תן לעמוד עד לריכוך, 2 עד 3 דקות. שים 1 אינץ ' מים במחבת קטנה; מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מסירים מהאש. הגדר מידה במים במחבת ומערבבים עד ג ' לטין הוא מומס, 2 עד 3 דקות.
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד להסמכה קלה. מכים כל הזמן, יוצקים ג ' לטין; ממשיכים להכות עד שנוצרות פסגות רכות.
מערבבים כ 1/2 כוס קצפת לתערובת לימון קרה עד לקבלת תערובת אחידה, ואז מגרדים את תערובת הלימון לקצפת שנותרה ומקפלים בעדינות עד להטמעה. כפית לתוך קרום עוגה ולהפיץ רמה. מכסים בניילון נצמד ומצננים עד המשרד, לפחות 1 שעה, או עד 1 יום.
יוצקים קומפוט ריבס למסננת דקה המונחת מעל קערה.
תן לנקז עד שהטפטוף מפסיק, ואז כף בעדינות חתיכות ריבס מעל קרם לימון.