עוגת קרם שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 429 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים, תמצית ונילן, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
Parbake קרום העוגה שלך על ידי אפייה עיוורת כפי שמכוון על החבילה או אם באמצעות שריטה, מכוסה קלף ומשקולות עוגה ב 375 במשך 20 דקות ונחשף ב 350 במשך 20 דקות או עד הסוף.
מערבבים סוכר, קורנפלור ומלח ב 2 סיר ליטר.
לטאטא בחלב בהדרגה. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים. להתמזג בחזרה לתוך תערובת חמה, ערבוב לשלב. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שחין תערובת.להרתיח במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שוקולד, חמאה ווניל. מערבבים עד שהשוקולד נמס.
יוצקים לתוך קרום עוגה מוכן. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני מילוי עוגה כדי למנוע היווצרות העור. מקררים כמה שעות עד קריר לחלוטין או לילה.כשהפשטידה מתקררת, מקציפים את השמנת ומכים בסוכר ווניל של הממתקים. צינור זה סביב הקצוות או להפיץ אותו על החלק העליון.