עוגת קרם שוקולד-מרשמלו
מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. אם 54 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת קרם שוקולד-מרשמלו עשויה להיות מדהימה ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מרגרינה, מרשמלו, בוטנים קוקטייל עציצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס וגלידת מרשמלו דלעת שמנת, עוגת קרם שוקולד-מרשמלו, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד.
הוראות
לקצוץ גס 8 של העוגיות; להפריש. דק למחוץ הנותרים 16 עוגיות; לערבב עם מרגרינה.
מניחים בצלחת פאי 9 אינץ'; לחץ בחוזקה על החלק התחתון ומעלה של צלחת עוגה כדי ליצור קרום. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מניחים מרשמלו, חלב ושוקולד בסיר בינוני; מבשלים על אש נמוכה עד מרשמלו נמסים לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מגניב לחלוטין.
מקציפים 3/4 כוס של קצפת בקערה קטנה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מוסיפים לתערובת המרשמלו יחד עם העוגיות הקצוצות; מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב. כפית לתוך קרום מוכן. מקררים לפחות 3 שעות. כאשר מוכן לשרת, לנצח הנותרים 3/4 כוס קצפת עד פסגות נוקשות טופס; כף מעל עוגה.
מפזרים בוטנים. חנות שאריות עוגה במקרר.