עוגת קרם שוקולד עם מרנג שוויצרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד עם מרנג שוויצרי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 712 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב, סוכר מגורען, שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת שוקולד לחה עם מרנג שוקולד שוויצרי קרם חמאה, מיני עוגות שוקולד עם מרנג שוויצרי קרם חמאה, ו עוגות שוקולד עם קצפת תות שוויצרי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הוופלים לתוך קערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב; דופק עד הקרקע דק.
מעבירים לקערת ערבוב בינונית.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לשלב טוב. לחץ על הפירורים על החלק התחתון ועל 2 אינץ 'את הצדדים של מחבת springform 8 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות ועד לילה.
יוצקים את החלב לתוך קערה קטנה.
מוסיפים את הג ' לטין, מתערבלים לשלב, ולתת לו להתרכך בחלב במשך 5 דקות.בינתיים, יוצקים את השמנת ו 2 כפות סוכר מגורען לתוך סיר קטן להגדיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ערבוב מדי פעם כדי לפזר את הסוכר.
מוסיפים את תערובת ג ' לטין וחלב, ערבוב לשלב.
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד קצוץ 1 כפית וניל; לכסות, ולתת לעמוד על 5 דקות כדי להמיס. מערבבים את התערובת כדי להבטיח את השוקולד נמס כראוי.
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת דקה ישירות לתוך הקרום הצונן; להשאיר כל שוקולד או ג ' לטין גושים במסננת להשליך. בזהירות להעביר את הקרום הממולא למקרר כדי להתקרר שנחשף במשך שש שעות או עד לילה. אתה יכול לבחור לכסות את קרום מלא עם לעטוף פלסטיק רק לאחר המילוי התקרר לחלוטין.
מניחים את החלבונים ביצה 1 ½ סוכר אופים כוסות לתוך קערה הוכחת חום. מניחים את הקערה על מחבת מים מבעבעת בקושי. מערבבים את התערובת כל הזמן עד החלבונים ביצה הם קצת יותר חם מאשר טמפרטורת הגוף וכל הסוכר התמוסס, על 3 דקות. אתה לא צריך להיות מסוגל לזהות כל חצץ כאשר התערובת הוא שפשף בין האצבעות. השתמש מצורף whisk של מערבל חשמלי להכות את החלבונים ביצה, על מהירות בינונית, עד פסגות רכות טופס, על 5 דקות.
הוסף את הנותרים ½ כפית וניל ולאחר מכן להעלות את המהירות לגובה ולהמשיך להכות עד נוקשה ומבריק, אבל עדיין לא יבש, על 5 עד 10 דקות יותר (בהתאם לכלים שלך ואת השיטה).
הסר את הקרום הממולא מהמקרר. באמצעות מרית גומי, ירידה ערימות גדולות של מרנג על גבי, הרמת המרית כדי ליצור פסגות. השתמש במבער מטבח כדי להשחים את החלק העליון של המקצפת. ניתן לחילופין להשחים את החלק העליון בתנור שחומם מראש 500 מעלות. צפה בו בזהירות כפי שהוא יהיה חום במהירות.תרגיע את העוגה לפני ההגשה. בזהירות להסיר את הטבעת מן המחבת טופס האביב לחתוך 8 פרוסות, לנגב את הסכין נקי עם מים חמים לאחר כל פרוסה של הסכין.