קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד עם מרנג שוויצרי

עוגת קרם שוקולד עם מרנג שוויצרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד עם מרנג שוויצרי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 712 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב, סוכר מגורען, שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת שוקולד לחה עם מרנג שוקולד שוויצרי קרם חמאה, מיני עוגות שוקולד עם מרנג שוויצרי קרם חמאה, ו עוגות שוקולד עם קצפת תות שוויצרי חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הוופלים לתוך קערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב; דופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מעבירים לקערת ערבוב בינונית.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לשלב טוב. לחץ על הפירורים על החלק התחתון ועל 2 אינץ 'את הצדדים של מחבת springform 8 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
יוצקים את החלב לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הג ' לטין, מתערבלים לשלב, ולתת לו להתרכך בחלב במשך 5 דקות.בינתיים, יוצקים את השמנת ו 2 כפות סוכר מגורען לתוך סיר קטן להגדיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ערבוב מדי פעם כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את תערובת ג ' לטין וחלב, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
7
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד קצוץ 1 כפית וניל; לכסות, ולתת לעמוד על 5 דקות כדי להמיס. מערבבים את התערובת כדי להבטיח את השוקולד נמס כראוי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
8
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת דקה ישירות לתוך הקרום הצונן; להשאיר כל שוקולד או ג ' לטין גושים במסננת להשליך. בזהירות להעביר את הקרום הממולא למקרר כדי להתקרר שנחשף במשך שש שעות או עד לילה. אתה יכול לבחור לכסות את קרום מלא עם לעטוף פלסטיק רק לאחר המילוי התקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מניחים את החלבונים ביצה 1 ½ סוכר אופים כוסות לתוך קערה הוכחת חום. מניחים את הקערה על מחבת מים מבעבעת בקושי. מערבבים את התערובת כל הזמן עד החלבונים ביצה הם קצת יותר חם מאשר טמפרטורת הגוף וכל הסוכר התמוסס, על 3 דקות. אתה לא צריך להיות מסוגל לזהות כל חצץ כאשר התערובת הוא שפשף בין האצבעות. השתמש מצורף whisk של מערבל חשמלי להכות את החלבונים ביצה, על מהירות בינונית, עד פסגות רכות טופס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הוסף את הנותרים ½ כפית וניל ולאחר מכן להעלות את המהירות לגובה ולהמשיך להכות עד נוקשה ומבריק, אבל עדיין לא יבש, על 5 עד 10 דקות יותר (בהתאם לכלים שלך ואת השיטה).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
11
הסר את הקרום הממולא מהמקרר. באמצעות מרית גומי, ירידה ערימות גדולות של מרנג על גבי, הרמת המרית כדי ליצור פסגות. השתמש במבער מטבח כדי להשחים את החלק העליון של המקצפת. ניתן לחילופין להשחים את החלק העליון בתנור שחומם מראש 500 מעלות. צפה בו בזהירות כפי שהוא יהיה חום במהירות.תרגיע את העוגה לפני ההגשה. בזהירות להסיר את הטבעת מן המחבת טופס האביב לחתוך 8 פרוסות, לנגב את הסכין נקי עם מים חמים לאחר כל פרוסה של הסכין.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מגישים באופן מיידי.