קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד עם מרנג שוויצרי

עוגת קרם שוקולד עם מרנג שוויצרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד עם מרנג שוויצרי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 712 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב, סוכר מגורען, שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת שוקולד לחה עם מרנג שוקולד שוויצרי קרם חמאה, מיני עוגות שוקולד עם מרנג שוויצרי קרם חמאה, ו עוגות שוקולד עם קצפת תות שוויצרי חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הוופלים לתוך קערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב; דופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מעבירים לקערת ערבוב בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לשלב טוב. לחץ על הפירורים על החלק התחתון ועל 2 אינץ 'את הצדדים של מחבת springform 8 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
יוצקים את החלב לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מוסיפים את הג ' לטין, מתערבלים לשלב, ולתת לו להתרכך בחלב במשך 5 דקות.בינתיים, יוצקים את השמנת ו 2 כפות סוכר מגורען לתוך סיר קטן להגדיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ערבוב מדי פעם כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
6
מוסיפים את תערובת ג ' לטין וחלב, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
7
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד קצוץ 1 כפית וניל; לכסות, ולתת לעמוד על 5 דקות כדי להמיס. מערבבים את התערובת כדי להבטיח את השוקולד נמס כראוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
8
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת דקה ישירות לתוך הקרום הצונן; להשאיר כל שוקולד או ג ' לטין גושים במסננת להשליך. בזהירות להעביר את הקרום הממולא למקרר כדי להתקרר שנחשף במשך שש שעות או עד לילה. אתה יכול לבחור לכסות את קרום מלא עם לעטוף פלסטיק רק לאחר המילוי התקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מניחים את החלבונים ביצה 1 ½ סוכר אופים כוסות לתוך קערה הוכחת חום. מניחים את הקערה על מחבת מים מבעבעת בקושי. מערבבים את התערובת כל הזמן עד החלבונים ביצה הם קצת יותר חם מאשר טמפרטורת הגוף וכל הסוכר התמוסס, על 3 דקות. אתה לא צריך להיות מסוגל לזהות כל חצץ כאשר התערובת הוא שפשף בין האצבעות. השתמש מצורף whisk של מערבל חשמלי להכות את החלבונים ביצה, על מהירות בינונית, עד פסגות רכות טופס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
הוסף את הנותרים ½ כפית וניל ולאחר מכן להעלות את המהירות לגובה ולהמשיך להכות עד נוקשה ומבריק, אבל עדיין לא יבש, על 5 עד 10 דקות יותר (בהתאם לכלים שלך ואת השיטה).
מרכיבים שתצטרך
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
11
הסר את הקרום הממולא מהמקרר. באמצעות מרית גומי, ירידה ערימות גדולות של מרנג על גבי, הרמת המרית כדי ליצור פסגות. השתמש במבער מטבח כדי להשחים את החלק העליון של המקצפת. ניתן לחילופין להשחים את החלק העליון בתנור שחומם מראש 500 מעלות. צפה בו בזהירות כפי שהוא יהיה חום במהירות.תרגיע את העוגה לפני ההגשה. בזהירות להסיר את הטבעת מן המחבת טופס האביב לחתוך 8 פרוסות, לנגב את הסכין נקי עם מים חמים לאחר כל פרוסה של הסכין.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
מגישים באופן מיידי.