עוגת קרם שוקולד עם קרום גרהם ללא אפייה
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגת קרם שוקולד עם קרום גרהם ללא אפייה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 529 אוהדים. אם יש לך scant כוס קורנפלור, תמצית vanillan, קינמון grahams, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו לא לאפות פאי אוריאו עם שוקולד קרקר גרהם, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו קרום קרקר גרהם מושלם {אופים ולא אופים} (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום, לטחון את קרקרים גרהם במעבד מזון או פשוט למחוץ אותם עם מערוך. אתה צריך לקבל בערך 1 2/3 כוסות פירורים.
יוצקים לתוך קערת ערבוב ומערבבים את הסוכר.
מוסיפים את החמאה הריכה ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת כאשר צבטו. לחץ לתוך צלחת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. שמור צונן עד מוכן use.To הפוך את המילוי, לשלב את אבקת הקקאו ו קורנפלור בסיר גדול (3 ליטר) כי הוא עדיין לא מוגדר על חום.
מוסיפים את המים ומקציפים עד חלקה.
להקציף את המותג נשר חלמונים עד חלקה.
שים את הסיר על התנור ולהפוך את החום בינוני. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה (זה צריך לקחת כ 5 דקות). כאשר עבה מבעבע, להמשיך לטאטא עוד 30 או 40 שניות, ולאחר מכן להסיר מן החום לטאטא את החמאה. כאשר חמאה מומסת, להקציף וניל.הגדר פיסת נייר שעווה על פני השטח ולתת מגניב במשך כ 5 עד 8 דקות (אתה לא רוצה מילוי סופר חם כדי להמיס את החמאה בקרום) לפני לשפוך לתוך קרום העוגה. תרגיע את העוגה לכמה שעות. צינור ממותק קצפת בקצוות או אם אתה מעדיף, להפיץ אותו על כל החלק העליון.