עוגת קרמל אגוז
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? טארט קרמל אגוז יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 623 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, חמאה, גלגלית סוכר, וחצי אגוז. מתכונים דומים: עוגת אגוזים עם קרמל, עוגת שוקולד, קרמל ואגוזים, ו טארט קרמל-אגוז עם זיגוג שוקולד.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
שים את הקמח במעבד מזון עם חמאה וסוכר, ומערבבים עד שהוא יוצר פירורי לחם משובחים.
מוסיפים את חלמון הביצה ו 1-2 כפות מים קרים, ואת הדופק לעשות בצק מוצק.
הכינו פח 24 ס " מ. בקצרה ללוש את המאפה על משטח מקומח קלות, ואז להתגלגל סביב 5 ס " מ גדול יותר מאשר בדיל שלך. הרם על הפח בעזרת המערוך שלך, ולאחר מכן לחץ לתוך הפינות באמצעות האצבע. אל תגזום את המאפה. ממלאים את מאפה עם סיבוב של אפייה אפייה שעועית אפייה. צ ' יל במשך 10 דקות. Blindbake במשך 10 דקות, להסיר את הנייר ואת השעועית, ואז לאפות במשך 5 דקות יותר.
כדי להפוך את המילוי, לשים את הסוכר במחבת גדולה עם 3 כפות מים קרים.
חום בעדינות, ערבוב כדי להמיס את הסוכר. כאשר הסוכר הוא מומס לחלוטין, להגדיל את החום ואת הבועה עד הסירופ הפך צבע קרמל עשיר.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה עד שהיא מומסת, ולאחר מכן מערבבים בקרם. חזור לחום ומרתיח קשה, ערבוב עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי להשאיר פער על בסיס המחבת כאשר אתה מצייר את הכף שלך על זה. מערבבים באגוזים.
ממלאים את מאפה עם תערובת אגוז, מפלס אותו במזלג. חזור לתנור במשך 8-10 דקות עד המילוי מבעבע. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת בזהירות מן הפח.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "