עוגת קרמל רום
עוגת רום קרמל יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 672 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם סוכר חום, מים, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל, ו עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. Spray 3 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה בטעם חמאה לא מקל; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, רום, מים, ביצים ושמן על מהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים של קערה ומכה במשך 2 דקות יותר במהירות בינונית.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות עוגה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד בודק יוצא נקי. מגניב לחלוטין לפני הדובדבן.
בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, להמס חמאה עם סוכר חום ותמצית רום. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה קשה. ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס לחלוטין; על 2 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ולהעביר לקערה בינונית. השתמש במערבל חשמלי במהירות בינונית כדי לנצח אבקת סוכר עד חלקה. אם עבה מדי, להוסיף קצת חלב. אם רזה מדי, להוסיף קצת אבקת סוכר.
באמצעות מרית אופסט, באופן שווה להפיץ הדובדבן על גבי כל עוגה עגולה. מחסנית וקרח את החלק העליון של העוגה. ייתכן שיש שאריות זיגוג.