עוגת קרמל-תפוח
פאי קרמל-תפוח דורש סביב 3 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, קמח זהב, ציפוי קרמל חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גיליון עוגיות על מדף תנור תחתון. הפוך קרומי עוגה כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי שני קרום, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. בקערה קטנה, לערבב 1/2 כוס ציפוי 2 כפות קמח; להפיץ בקרום העוגה התחתונה.
בקערה גדולה, מערבבים תפוחים, סוכר חום, 2 כפות קמח והקינמון. כפית מעל קרמל. תלחץ בעדינות על תפוחים.
חותכים צורות קטנות מן הקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מניחים קרום על תפוחים. שפת כלב ים וחליל.
מברשת קרום עם חלב; מפזרים סוכר.
אופים 60 עד 70 דקות או עד שהתפוחים רכים והקרום הוא חום זהוב. (לאחר 30 דקות של זמן לאפות, לכסות את העוגה כולה בנייר כסף כדי למנוע overbrowning.) מגניב על 2 שעות לפני ההגשה.
בקערה קטנה למיקרוגל, מקום שנותר 1/2 כוס ציפוי. מיקרוגל נחשף על גבוה 30 עד 45 שניות או עד חם. פרוסות למעלה של עוגה עם גלידה; ציפוי כפית מעל.